NC 6 Gilze Rijen 4 november 2012

Op 4 november 2012 mocht OLifant de 6e nationale competitie organiseren op vliegbasis Gilze-Rijen. Een mooie omgeving waarbij Mark als baanlegger voor iedere categorie een uitdagende route heeft weten te creëren . Ook het weer was ons goed gezind. Het zou flink gaan regenen en dat heeft het ook gedaan, maar gelukkig pas nadat de laatste lopers binnen waren. Het posten inhalen (sorry Maurice, Ruud, Dunja, Petra en Michel) is helaas niet gelukt zonder een nat pak te halen, maar dat mocht de pret niet drukken. Er hing een goede sfeer tijdens en na de wedstrijd en de catering door Jocelijn viel ook goed in de smaak. Alle OLifantjes weer bedankt voor de hulp tijdens deze wedstrijd en alle deelnemers bedankt voor jullie komst!

Deze wedstrijd gold ook voor de Interclub. KOVZ heeft de interclub gewonnen, waardoor ze de beker gewoon weer mee naar huis mochten nemen. (Dat zijn ze alleen een beetje vergeten…..)
HOC heeft de tweede plaats behaald en OLifant is derde geworden.

De splits van deze wedstrijd kun je vinden via de volgende link:

http://www.splitsbrowser.org.uk/splitsgraph.php?eventId=6064

2 antwoorden op “NC 6 Gilze Rijen 4 november 2012”

  1. OLifant, bedankt voor een mooie wedstrijd en de uitstekende afspraken gemaakt met Petrus betreffend de weeromstandigheden. Ik vond het was wel een interessante kaart met goede mogelijkheden om ook O-foutjes te doen en de korte maar toch steile beklimmingen van de heuvels betekenden een mooie afwisseling tot de anders meestal vlakke routes.

  2. Helemaal niet vergeten hoor, Gerrit gaat de ontbrekende plaatjes van de winnende clubs van de voorbije jaren er op zetten(laatste was 2006) en dan komt hij lekker terug naar ons.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.