Voorzitterschap

Beste clubleden,

Eind vorig jaar gaf onze huidige voorzitter Michel van Dongen aan, zijn taken als chef d’equippe van de militaire oriënteringsploeg en het voorzitterschap niet meer te willen combineren. Ik kan jullie meedelen dat ik bereid ben deze taak van hem over te nemen. Per 1 maart word ik door het bestuur als interim-voorzitter benoemd, waarna ik met ingang van de komende ledenvergadering kan aantreden. Ik heb er zin an!

Het mailverkeer zal vanaf vandaag dus van Gerrit en van mijn kant komen. Uiteraard sta ik open voor tips en suggesties als het gaat om de wedstrijden en trainingen.

Er staat voor het komende jaar weer genoeg op de kalender om aan deel te nemen en, waar kan, te helpen organiseren. Zo is er eind maart de Tri-Ctity-O in de omgeving van Gorinchem en zijn er weer de nodige wedstrijden voor de nationale competitie. Het hoogtepunt ligt volgend jaar in het weekend van 10 en 11 maart als onze club de eer heeft de interland te organiseren. De eerste voorbereidingen zijn al door de technische kopstukken getroffen, maar tegen die tijd is alle hulp welkom. Daarover later meer.

Naast deze wedstrijden is het misschien gezellig/zinvol/leuk om aan het eind van dit jaar weer een paar kleinschalige trainingen te verzorgen. Zo kunnen weer wat technische stappen gemaakt worden.

Met vriendelijke groet en tot de volgende loop,

Pieter van Geldere

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.