Grand trail Nisramont

Twee van onze ‘OLifantjes’ hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan de ‘Grand trail Nisramont’. Lees hieronder hun verslag en bekijk het filmpje!

Om 6.00 uur opstaan en vervolgens om 7.00 uur vertrekken naar Nisramont… Poeh! Onderweg Jeroen opgepikt en op weg naar de Ardennen. Na 2,5 uur rijden komen we aan in Nisramont. Het plaatsje is niet groot en om de kerk staan 5 huizen en een cafeetje. Dan maar even daar op het terras gaan zitten. Gelukkig is het redelijk lekker weer. Uitstekend om te lopen in ieder geval. Om 12 uur verzamelen alle lopers zich voor de start en gaat de wedstrijd los!

Grand Trail Nisramont 2012

 Het parcours kenmerkte zich door allerlei single tracks, smalle paadjes, heuvel op… en af. Her en der was een beekje dat overgestoken moest worden. De bevoradingsposten waren super goed geregeld. Alles was er verkrijgbaar van gelletjes tot cola :) Het was een mooie race waarbij Tony en Jeroen na 2:19:52 uur over de finish kwamen en een 7e plek behaalden!!

 

 

2 antwoorden op “Grand trail Nisramont”

  1. Wel verwarrend al die linten. Zodra ik zo’n rood-wit lint zie begin ik normaal te sprinten voor de ‘schnitzel’….denk dat ik dan behoorlijk bedrogen uit zou komen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.